Rotter

​Nem og effektiv rottebekæmpelse​

​Mange har i dag problemer med rotter. Er du en af dem, så har vi løsningen – både midlertidigt og permanent!

​Vi er forhandler af den intelligente WiseCon-rottefælde for effektiv rottebekæmpelse uden brug af gift. Rottefælden monteres nemt i en kloakbrønd, og aktiveres når rotter løber i bunden af brønden. Rotten aflives hurtigt og smertefrit, og flyder væk med spildevandet. Når først rotterne er bekæmpet ’på egen grund’, kan de holdes ude for bestandigt ved montering af rottefælde(r) ved stik/ledninger ind til grunden.

​Vi både udlejer og sælger rottefælder – men skal man holde rotteplagen fra døren for evigt, skal der investeres i en eller flere permanente rottefælder, alt efter hvor mange ledninger, man har på grunden.

Lokalisering med kamera

Har du brug for at få lokaliseret rotteproblemet først, har vi også løsningen på dette. Vi monterer inspektionskamera i toppen af kloakbrøndene, hvorefter vi kan fastlægge hvor i rørsystemet der forekommer rotter, og dermed hvorledes de skal bekæmpes. Kameraet usender infrarødt lys og optager i fuld mørke al aktivitet i bunden af brønden. Når problemet er lokaliseret, kan rottefælden monteres, og rotterne blive udryddet.

Kameraet kan også bruges andre steder, f.eks. hvis man har mistanke om en mår på loftet eller andet.

​Kontakt os, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rotteproblemet.

Vi er medlem af​

​Firmainformation

Saabyg ApS
​CVR: 26767601

​Adresse 

  ​Virkelyst 6
4420 Regstrup

Kontakt 

 ​Telefon: 59 18 31 77
E-mail: info@saabyg.dk