​Autoriseret kloakmester

Har du brug for en kloakmester eller kloakering i forbindelse med nybggeri, tilbygning eller renovering? Er der brud på din kloakledning? Skal din kloak separeres? Skal du bare have lagt dræn eller regnvandskassetter ned? Vi er din autoriseret kloakmester.

Det, at vi er autoriseret kloakmester, er din sikkerhed for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt, og som oftest også er den billigste løsning i det lange løb, da forkert eller mangelfuldt kloakarbejde kan blive en dyr affære.

Desuden foreskriver loven, at det er en autoriseret kloakmester med kvalitetskontrol, der skal udføre kloakarbejde.
Intelligent rottefælde til effektiv rottebekæmpelse

Som autoriseret kloakmester har vi inden for de senere år oplevet en stigning i mængden af rotter. Af den grund har vi valgt at blive forhandler af en intelligent rottefælde til udryddelse af disse skadedyr. Læs mere om rottefælden, og hvad vi som kloakmester kan gøre for at løse dit rotteproblem.

​Kontakt os i dag på telefon 59 18 31 77 eller send en mail til info@saabyg.dk, for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Se eksempler på udført kloakarbejde af vores kloakmester. (Klik for at forstørre)​

​Kloak i tilbygning samt faskine for afvanding af tag i Jyllinge

​Renovering af kloakker hos Regionstog i Holbæk (nu Lokaltog)

Ny kloak i.f.m. totalrenovering af stuehus i Søby, Holbæk​

​Firmainformation

Saabyg ApS
​CVR: 26767601

​Adresse 

  ​Virkelyst 6
4420 Regstrup

Kontakt 

 ​Telefon: 59 18 31 77
E-mail: info@saabyg.dk