erhvervsbyggeri roskilede holbæk regstrup

Stålbygninger efter egne ønsker

(sidste bygning i klippet – efter 30 sekunder – er et Saabyg byggeri på Amager)

Stålhal – lad os stå for dit byggeri

​Har du behov for at få opført en stålhal til dig eller din virksomhed?

Hos Saabyg ApS har vi specialiseret os i erhvervsbyggeri. Vi opfører alle former for erhvervsbygninger, og hvad enten du skal have bygget en stålhal eller en ridehal, har vi de rette kompetencer til at stå for byggeprojektet.

Ønsker du det, påtager vi os gerne totalentreprisen på dit erhvervsbyggeri. Vi har gjort det mange gange før, og vi kender alt til, hvor meget nemmere det gør hele processen for dig. Vores virksomhed ligger i Regstrup, hvorfra vi kører ud til kunder i områderne omkring Holbæk og Roskilde og det øvrige Sjælland.

Står du over for et kommende byggeprojekt, der vedrører en stålhal eller en form for erhvervsbygning til din virksomhed, udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 

​Hvad opfører vi udover stålhaller?

 • Ridehaller
 • Kontorbygninger (evt. med omklædnings- og baderum)
 • Showrooms (evt. med salgs- og kursuslokaler)
 • Produktionshaller
 • Halbyggeri
 • Lagerhaller
 • Mange andre former for byggerier til erhverv

Stålhal – hvad kan du høste af fordele?

 • ​En stålhal er et billigt alternativ til materialer som både mursten, træ og beton
 • En stålhal er stort set vedligeholdelsesfri
 • En stålhal har en lang levetid (især set ift. et materiale som træ)

Hvad koster en stålhal?

​Er du nysgerrig efter at vide, hvad det vil koste dig at få opført en stålhal? Så er vi altid villige til at give dig en pris. Det kræver dog, at vi får mere at vide om den hal eller den bygning, du gerne vil have opført.

For at give dig et tilbud på en stålhal skal vi bl.a. vide antallet af m2, og hvorvidt den skal være isoleret eller ej samt meget andet.​

Vi anser os selv som eksperter, når det kommer til opførelse af stålhaller, og vi er stolte af at være den eneste forhandler i Danmark af ASTRON stålhaller. Vi kan give dig den unikke mulighed for at få opført en ASTRON stålhal med 100 m frit spænd, så du slipper for irriterende søjler, der er placeret midt i din bygning. Det er en detalje, som kan få rigtig stor betydning for, hvordan du kan indrette din hal, og hvad du kan bruge den til.

Vil du gerne vide mere om vores priser?

​Er du blevet nysgerrig på at vide mere om, hvad det vil koste dig at få os til at opføre din nye stålhal eller kontorbygning? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om det erhvervsbyggeri, du gerne vil have opført.

Vi tager os altid tid til en snak med dig om dit kommende byggeri, hvis du tager kontakt til os.

Ring til os på telefon 59 18 31 77, skriv en e-mail til os på info@saabyg.dk, eller benyt dig af vores kontaktformular.​

Vi har udført erhvervsbyggeri af følgende typer

 • ​Stålhal
 • Lagerhal
 • Produktionshaller
 • ​Kontorbygninger (både med og uden omklædnings- og baderum)
 • ​Showroom med salgs- og kursuslokaler

Fordele ved en stålhal

En hal kan laves i mange typer materialer, og der, hvor en stålhal især udmærker sig, er ved, at det typisk er et billigt alternativ til både mursten, træ og beton. Derudover er en stålhal stor set vedligeholdelsesfri og har en længere levetid – især sammenlignet med træ.

Har du brug for en stålhal eller andet erhvervsbyggeri?

Vi sætter altid en ære i, at det erhvervsbyggeri vi konstruerer, såsom en stålhal, er optimeret til det tiltænkte brug og/eller arbejdsrutiner.
​Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for stålhal og erhvervsbyggeri, så kontakt os enten via vores kontaktformular, på telefon 59 18 31 77 eller sende os en mail til info@saabyg.dk.

Vi har dygtige og faste underentreprenører med på hvert enkelt erhvervsbyggeri. Teamet af håndværkere arbejder sammen med os for at byggeriet bliver i den rigtige kvalitet og færdigt til aftalt tid.​

​Firmainformation

Saabyg ApS
​CVR: 26767601

​Adresse 

  ​Virkelyst 6
4420 Regstrup

Kontakt 

 ​Telefon: 59 18 31 77
E-mail: info@saabyg.dk