Om Saabyg​

Saabyg – byggeri med håndværket i centrum

Saabyg ApS er et anerkendt entreprenørfirma, der har mere end 55 års erfaring – heraf 45 år med byggeri i stål. På baggrund af et omfattende kendskab til stålets muligheder og med gode stabile samarbejdspartnere i ryggen kan vi udføre erhvervsbyggeri af en hvilken som helst størrelse, samt alle former for specialbyggeri.

En moderne virksomhed

Efter et generationsskifte i efteråret 2002 fremstår Saabyg i dag som et nytænkende og dynamisk entreprenørfirma, der benytter sig af moderne arbejdsudstyr – fra de første ideer på tegnebrættet til det færdige byggeprojekt står klar.

Vi kan derfor tilbyde kunderne yderst konkurrencedygtige og attraktive bygninger.

En totalentreprenør der er med i hele byggeprocessen

Saabyg er totalentreprenør og påtager sig naturligvis både kloak-, jord-, beton-, murer-, maler-, tømrer- og belægningsarbejde. Vi sørger selvfølgelig også for at koordinere arbejdet med vor faste elektriker og VVS’er, så byggeprojektet bliver færdig til aftalt tid.

Vi har egen tegnestue og arbejder her med AutoCAD, der nøje afstemt efter vore kunders ønsker, giver det bedste udgangspunkt for vore håndværkeres arbejde og byggeansøgningen, som vi naturligvis også klarer.

Sikkert samarbejde

Med Saabyg som totalentreprenør er du garanteret en effektiv og målrettet samarbejdspartner, der er imødekommende over for netop dine behov, og som overholder tidsplanen. Vore erfarne medarbejdere (flere med over 35 års erfaring hos os) og faste el- og VVS-installatører er særdeles operative og yderst fleksible, når det drejer sig om at efterkomme vore kunders specifikke ønsker.

Saabyg ApS er naturligvis medlem af Byg Garanti.

93% af vor kundekreds har enten brugt os før, eller er blevet anbefalet at bruge os af vore eksisterende kunder – dette gælder for både vore private kunder og vore erhvervskunder. Det vidner naturligvis om, at vor faglighed er i top – men også at vi holder vore aftaler og at vore medarbejdere behandler vore kunder og deres hjem med respekt.

Saabyg er beliggende i Regstrup ved Holbæk og har hele Sjælland som arbejdsområde. Vi påtager os dog også opgaver andre steder og har, blandt andet, tidligere stået for erhvervsbyggeri i Jylland, Tyskland og på Island.

Tegninger, byggeansøgning, kloakering, belægning, murer-, tømrer-, el-, VVS- og malerarbejde.

Hos Saabyg klarer vi alt

i.f.m. projektet/byggeriet – så kan du bruge din tid på det, du er god til.

 

​Firmainformation

Saabyg ApS
​CVR: 26767601

​Adresse 

  ​Virkelyst 6
4420 Regstrup

Kontakt 

 ​Telefon: 59 18 31 77
E-mail: info@saabyg.dk