Privatbyggeri

Har du brug for en ny tilbygning?
Skal den faldefærdige facade pudses op?
Eller skal tag, vinduer, eller døre skiftes ud?

Vi tilbyder

Hos Saabyg klarer vi alle typer håndværksarbejde – fra stort til småt og fra idé til virkelighed. Vi tilbyder totalløsninger til private og kan derfor bl.a. tilbyde​

  • tømrerarbejde
  • jordarbejde og belægningsarbejde
  • kloakering
  • byggeansøgning
  • byggeplaner

Da vi samarbejder med professionelle murere, malere, elektrikere og VVSére er vi derfor i stand til at varetage alle fagentrepriser – og du behøver ikke at røre en finger, blot sætte os i gang med dit arbejde.

Læs mere om vores tilbud til privatbyggeri på undersiderne, hvor du også kan se eksempler på udvalgt håndværk.

Professionel og moderne

Saabyg er i dag et nytænkende og dynamisk firma, der benytter sig af moderne arbejdsudstyr og kan dermed tilbyde kunderne yderst attraktive bygninger.
En stor del af vor kundekreds er også privatpersoner, og vi udfører naturligvis vores arbejde med samme ekspertise og respekt som ved erhvervsbyggeri.

Sikkert samarbejde

Med egen tegnestue tager vi dig med i de første skitser og giver dig det store overblik. Samtidig prioriterer vi samarbejdet med dig meget højt, så du gennem hele processen er inddraget i beslutningerne og kan få tilpasset byggeriet efter dine specifikke behov og ønsker.

Med over 50 år på bagen og som medlem af Byg Garanti (din sikring mod sjusk) kan du trygt overlade dit hus i vores hænder.

Saabygs arbejde som totalentreprenør strækker sig over områder som Holbæk, Roskilde, Slagelse, Sorø, Odsherred, Vestsjælland og ja – hele Sjælland og såmænd også Jylland og udlandet i nogle tilfælde.

​Vi kan andet end privatbyggeri – tag et kig på vores side om erhvervsbyggeri.​

Byggeriets Ankenævn

Hvis der, mod forventning, skulle opstå problemer i forbindelse med byggeri udført af os, kan du klage til Byggeriets Ankenævn.

​Firmainformation

Saabyg ApS
​CVR: 26767601

​Adresse 

  ​Virkelyst 6
4420 Regstrup

Kontakt 

 ​Telefon: 59 18 31 77
E-mail: info@saabyg.dk