erhvervsbyggeri roskilede holbæk regstrup

Stålbygninger efter egne ønsker

(sidste bygning i klippet – efter 30 sekunder – er et Saabyg byggeri på Amager)

Erhvervsbyggeri – din professionelle samarbejdspartner

Skal du have opført et erhvervsbyggeri, og mangler du en professionel totalentreprenør?

Hos Saabyg ApS bygger vi alle former for erhvervsbyggeri. Vi har i årenes løb opført mange forskellige former for erhvervsbyggeri, og vi er eksperter inden for feltet. Når du samarbejder med os om et byggeri, påtager vi os gerne totalentreprisen, så hele processen bliver så gnidningsfri for dig som overhovedet muligt. Vores virksomhed har base i Regstrup, og vi samarbejder med kunder nær Holbæk, Roskilde og det øvrige Sjælland.

Hvilke former for erhvervsbyggeri kan vi opføre for dig?​

 • Stålhaller
 • Ridehaller
 • Halbyggeri
 • Produktionshaller
 • Andre former for erhvervsbyggeri​
 • Kontorbygninger (både med og uden omklædnings- og baderum)
 • Showrooms med salgs- og kursuslokaler
 • Lagerhaller

Hvad koster erhvervsbyggeri?

​Prisen på det erhvervsbyggeri, du skal have opført, afhænger af mange forskellige faktorer: Hvor stor en bygning skal det være? Hvilke faciliteter skal der være? Hvilke materialer ønsker du at få opført bygningen i? Hvor i landet ønskes bygning opført?

For at oplyse dig om en kvadratmeterpris på det erhvervsbyggeri, du har i støbeskeen, har vi brug for mere information fra dig. Vi giver dig altid gerne en pris i form af et tilbud, og vi hjælper dig også altid gerne med at træffe beslutninger om alt fra materialevalg til antal kvadratmeter m.v.

Vores erfaring med erhvervsbyggeri er stor, og giver vi gerne videre til dig, når vi skal i gang med alle de indledende forberedelser til dit byggeprojekt.​

Totalentreprise – vi gør det nemt for dig

​Ved langt størstedelen af de erhvervsbyggerier, vi har opført, har det fungeret således, at vi har udført byggeriet i totalentreprise. Når vi skal samarbejde med dig om et byggeri, er det helt op til dig, hvordan du gerne vil have, at vi gør det.

Vælger du løsningen med totalentreprise, vil det betyde, at det bliver meget nemmere for dig. Her får du kun én samarbejdspartner gennem hele byggeprocessen – og det er os. Helt fra det indledende møde til det færdige byggeri står vi for al den koordinering, der finder sted, så du kun skal fokusere på at mødes med os og kun skal viderebringe information og ønsker til os.

Når vi står for dit erhvervsbyggeri, sørger vi naturligvis for, at dine ønsker til byggeriet bliver indfriet. Det er vores ansvar som totalentreprenør på projektet, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at det erhvervsbyggeri, der bliver opført, indfrier alle dine ønsker og forventninger. Og det kan du være sikker på kommer til at ske, når du indgår et samarbejde om et erhvervsbyggeri med os.

Få mere at vide om vores priser allerede i dag

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores priser? Eller har du andre spørgsmål til os? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon 59 18 31 77, send os en e-mail på info@saabyg.dk, eller benyt dig af vores kontaktformular.

Vi har udført erhvervsbyggeri af følgende typer

 • ​Stålhal
 • Lagerhal
 • Produktionshaller
 • ​Kontorbygninger (både med og uden omklædnings- og baderum)
 • ​Showroom med salgs- og kursuslokaler

Fordele ved en stålhal

En hal kan laves i mange typer materialer, og der, hvor en stålhal især udmærker sig, er ved, at det typisk er et billigt alternativ til både mursten, træ og beton. Derudover er en stålhal stor set vedligeholdelsesfri og har en længere levetid – især sammenlignet med træ.

Har du brug for en stålhal eller andet erhvervsbyggeri?

Vi sætter altid en ære i, at det erhvervsbyggeri vi konstruerer, såsom en stålhal, er optimeret til det tiltænkte brug og/eller arbejdsrutiner.
​Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for stålhal og erhvervsbyggeri, så kontakt os enten via vores kontaktformular, på telefon 59 18 31 77 eller sende os en mail til info@saabyg.dk.

Vi har dygtige og faste underentreprenører med på hvert enkelt erhvervsbyggeri. Teamet af håndværkere arbejder sammen med os for at byggeriet bliver i den rigtige kvalitet og færdigt til aftalt tid.​

​Firmainformation

Saabyg ApS
​CVR: 26767601

​Adresse 

  ​Virkelyst 6
4420 Regstrup

Kontakt 

 ​Telefon: 59 18 31 77
E-mail: info@saabyg.dk